Avery 1398 A4 Glossy 200gr. Laser

Kr. 156,00
10550
In stock
Please sign in to buy

This product cannot be added to the
cart because you are not logged in.

Add to wish list Add to comparison list

Fotopapir, fargelaserskrivere200g premium glanset, A4, Fargelaserskriver, S/h laserskriver, Kopimaskin

Produktnummer
1398-200
InnholdAvery 1398-200 A4 fotopapir til fargelaser er fotopapir som er perfekt til dokumenter, flygeblader og brosjyrer med bilder og grafikk.
  • Profesjonell utskriftskvalitet
  • Glanset utskriftsbar overflate på begge sider.
  • Enestående fargegjengivelse, skarpe konturer og flott finish
  • Fotopapir til bruk i fargelasere

Ønsker du et profesjonelt resultat når du skriver ut dokumenter? Eller skriver du selv ut brosjyrer, flygeblader og oppslag? Med Avery 1398-200 premium glanset fotopapir A4 200g med 200 ark/pk, får du et optimalt resultat hver gang du skriver ut.

Papirets overflate egner seg kun til bruk i fargelaserskrivere. Papiret egner seg meget godt til utskrift av bilder og annen grafikk. Det gjør det perfekt til oppslag på f.eks. sports- og fritidsklubben, på skolen eller på din neste innbydelse.

Premium kvaliteten er din garanti for utskrifter med riktig flott fargegjengivelse, knivskarpe konturer og en flott, glanset effekt. Du kan skrive ut på begge sider av papiret med samme flotte, glansede finish.

Garantert til bruk i fargelasere fra f.eks. HP®, Brother®, Canon®, Samsung®, Kyocera®, Oki® og Lexmark®. Papiret er FSC®-sertifisert, og produseres derfor kun av papir fra ansvarlig skogbruk. Averys fotopapir er din garanti til et godt utskriftsresultat.