Avery C32016 Visitt Kort Satin 85 x 54mm

Kr. 325,00
10551
In stock
Please sign in to buy

This product cannot be added to the
cart because you are not logged in.

Add to wish list Add to comparison list

Førsteinntrykket er viktig, f.eks. på møtet med en ny, potensiell kunde eller arbeidsgiver. Med Avery C32016-25 Quick&Clean™ premium satengmatt, tosidige visittkort, 85 x 54 mm, 220g, med 10 visittkort/ark og 250 visittkort/pk, kan du enkelt skrive dem ut selv.

Du sparer tid siden du ikke trenger å vente på trykkeriet, det er økonomisk siden du kan skrive ut akkurat det antallet du trenger, selv små mengder, og det er fleksibelt siden du kan kundetilpasse opplysningene og har muligheten til å oppdatere raskt. Og alt i en fremragende utskriftskvalitet!

Visittkortene kan brukes i mange sammenhenger, f.eks. kontaktopplysninger på i forretningsmøter, jobbsamtaler og konferanser – en god måte å presentere seg selv og bedriften på en flott og elegant måte. Klinikker og salonger kan med fordel bruke visittkortene våre.

Forsiden kan brukes til en presentasjon av klinikken og baksiden til linjer for ukedag, dato og tid til kommende avtaler. Og kortene kan også brukes som bordkort til bryllup, konfirmasjoner eller andre store fester, eller som gavemerker til jul.

Spesifikasjon

Ren kantrene kanter
Gramvekt220 g/m²
SkriverFargelaserskriver, S/h laserskriver, Kopimaskin
PrintabilityTrykk på begge sider
ProduktegenskaberLag og skriv ut selv
Innhold250 Kort
Mål (b x h)85 x 54 mm
Formrektangulær
Fargeultrahvit
MaterialePapp
Miljø og bærekraft

FSC , Klorfritt bleket materiale