COM-X

Com-X Cloud Backup

Vår backup løsning i skyen skiller oss fra andre ved at vi lagrer dataene hos oss, og at vi er behjelpelige med å overføre dataene til deg manuelt ved skikkelig system krasj. Ta kontakt for nærmere informasjon.

 Kamera Overvåking

Kameraovervåkning er en utleie tjeneste til de som har midlertidige behov for å se hva som skjer et sted uten å kunne være der selv.Vi setter i drift utstyret på ønsket lokasjon og brukeren kan så følge med hva som skjer fra sin PC. Dette er en tjeneste som kun leveres til kunder i Østfold.


Medlems Register


Dette er en tjeneste der man over internett vedlikeholder en liste over sine medlemmer. Vi kan da skrive ut merkelapper, fakturaer,medlemslister o.a etter behov. Systemet programmeres etter kundens ønsker med spesial utviklede rapporter.

 

Leie av egen server

For et lite firma kan det ofte lønne seg å sette ut all drift av datasystemet, for å spare kostnader og ha et fast månedlig beløp knyttet til dette. Dere får fjerntilgang til systemet og slipper å tenke på hvorfor "dataen" ikke virker.

Leie av virtuell Server 

En virtuell server, eller VPS (Virtual Private Server), er en andel av en fysisk server som fungerer som en dedikert server. Kapasiteten kan du når som helst øke, slik at du alltid har tilgang til de ressursene du har behov for.


Drift av programmer 

Har du et eller flere program som du ønsker å bruke, men ikke orker å vedlikeholde selv , kan COM-X drifte dette for deg. Du får fjerntilgang til systemet og kan sitte og bruke dette hvor du måtte ønske deg. All drifts problematikk tar COM-X seg av.


Domene, epost, websider

Vi leverer alle typer tjenester i forbindelse med utvikling og drift av internett sider.Prisene under er ex. moms.

 

Domene Registrering
Domenenavn koster fra 179,- pr år
 
Websider
Forskjellige løsninger for drift av websider. 

  • Mini           :  Kr. 700,- pr. år      
  • Standard  :  Kr. 1500,- pr. år
  • CMS         :  Kr. 3500,- pr. år

For  Standard og CMS  er database inkludert om ønskelig.
 
Grafisk Design

Vi er behjelpelig med grafisk design og layout på dine web sider, enten du velger vårt CMS system eller egenutviklede sider.Ta kontakt for kartlegging av behov.

E-Post

Vi leverer epost løsninger tilknyttet ditt domene. Både POP/IMAP kontoer og Exchange løsninger:

 POP/IMAP kontoer:
1GB      konto     kr. 48,-/år
5GB      konto     kr. 247,-/år
10GB    konto     kr. 399,-/år
 
Exchange kontoer:
Basic         1GB  konto     kr. 133,-/mnd
Standard   2GB  konto     kr. 153,-/mnd
Pro            4GB  konto     kr. 183,-/mnd